Pont de Molins obté el 1r lloc de Girona i 4t de Catalunya en el premi Administració oberta, en la categoria d’ajuntaments amb menys de mil habitants

Benvolguts/des veïns/es,

És un orgull per a mi fer-vos saber que aquest Ajuntament ha estat distingit per la Generalitat de Catalunya i el Consorci d’Administració Oberta (AOC) com a primer de la província de Girona i quart de Catalunya, davant de 540 municipis de Catalunya menors de 1.000 habitants, en l’atorgament dels premis Administració Oberta. 

 Els guardons Administració Oberta s’han concedit en base a l’avaluació feta en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’AOC. Aquest informe recull, entre d’altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica, si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes, si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques, o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

Aquesta distinció reconeix l’Ajuntament de Pont de Molins per davant d’altres com a administració més propera al ciutadà, més àgil, eficient i innovadora. Mèrit de tot el personal que ha treballat per a aquest fi i al que felicito públicament.

Us animem a fer ús d’aquestes noves tecnologies, disponibles a través de la nostra seu electrònica que trobareu a la web pontdemolins.cat, oberta  24 hores al dia, 365 dies a l’any.