L’Alcaldia

phpThumb_generated_thumbnailBenvolguts i benvolgudes navegants de la xarxa,

Com a actual alcalde, em plau donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Pont de Molins.

Dins d’aquest espai, podreu trobar informació de l’Ajuntament, del municipi, dels llocs d’interès i també informació sobre la història i el patrimoni natural de Pont de Molins. Podreu consultar dades sobre els comerços, les empreses i totes les entitats i associacions que, en definitiva, són el motor de la nostra població. A més a més, també és possible fer alguns tràmits municipals en línia (instàncies, altes, llicències, denúncies…) a través de SEU-e, i a dins E-tram, de la qual en trobareu un enllaç a la pàgina d’inici.

Si veniu a Pont de Molins, podreu passar pel pont vell, construït el segle XVIII, visitar l’església parroquial de Sant Sebastià, de l’any 1789, el priorat de de Santa Maria del Roure, que data de l’any 1683, les restes de muralla del castell de Molins i de l’antiga església romànica, les ruïnes del castell de Montmarí, els antics forns de calç i els molins d’aigua. Pel poble també hi passen diverses rutes de BTT i diferents itineraris senderistes que discorren per entorns naturals. De tots aquests monuments, indrets i rutes, en trobareu informació en aquesta mateixa web, a l’apartat “Coneix”.

Esperem doncs que, després d’aquesta visita virtual al nostre poble, us decidiu a passejar i gaudir en directe de l’ambient de pau que s’hi respira.

Per a qualsevol altre dubte, resto a la vostra disposició com a alcalde, tant per correu electrònic com personalment a la Casa de la Vila.

Atentament,

Josep Fuentes Jiménez

Alcalde de Pont de Molins