CURS INICIAL DE FORMACIÓ EN PEDRA SECA: MURS I BARRAQUES

Ens complau comunicar-vos, que del 16 de setembre al 14 d’octubre d’enguany i durant cinc dissabtes consecutius, de 8 a 14h, es farà el “” que ha estat impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb el suport dels ajuntaments que sou adherits al projecte «Valorització del patrimoni cultural de la pedra seca a la Garriga d’Empordà: un patrimoni viu i actiu» cofinançat en un 25% per la Diputació de Girona i en un 50% per la Generalitat de Catalunya, en el marc dels projectes d’especialització i competitivitat territorial (PECT). Es tracta d’una formació gratuïta de 30h impartida per EI FORESTERRA SCCL, professionals especialitzats i membres de l’Associació del Gremi de Margers de Catalunya (AGMC) i que combina teoria i pràctica.

Com ja sabeu, un dels objectius de més importància dins del projecte és mantenir viu l’ofici de marger pel lligam tan estret que té amb la comarca, fomentant-ne la professionalització, fet que esdevindrà indispensable per a la conservació de l’entorn i la preservació del nostre patrimoni natural.

Les inscripcions queden obertes fins el 6 de setembre a https://ja.cat/ZGao2 i per a més informació podeu contactar amb turisme@altemporda.cat | 605 931 056